به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سعيد اوحدي معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و رئيس سازمان حج و زيارت کشورمان، با « بندر بن حجار» وزير حج عربستان در محل دفتر وزير حج در جده ديدار و گفتوگو کرد.
در اين ديدار ضمن تحسين نظم زائران ايراني، براي تسهيل در خدمترساني به زائران کشورمان در مشاعر مقدسه دستور ويژه صادر کرد و همچنين براي افزايش ?? درصدي تعداد زائران ايراني در عمره ?? – ???? اعلام آمادگي کرد.
اوحدي درباره جزئيات ديدار صميمانه با وزير حج عربستان، گفت: در اين ديدار، از دقتنظر کشور ميزبان به لحاظ تسهيل در امر خدمترساني به زائران ايراني تشکر کرديم. تامين خدماتي ويژه براي زائران ايراني در ايام تشريق، در قالب يک قرارداد انجام ميشود که طرف سعودي در اين قراردادها مساعدت کرده و وزير حج عربستان نيز دستور صريح داده که در ارائه هيچ خدمتي به زائران ايراني، کوتاهي صورت نگيرد.
وي در تشريح خدمات ويژهاي که در ايام تشريق در اختيار زائران ايراني قرار ميگيرد، گفت: در حج امسال، متراژ زمينهايي که در منا و عرفات در اختيار کشورها قرار ميدهند را کاهش دادهاند اما از متراژ زمينهاي در اختيار زائران ايراني کم نکردهاند. کف چادرهاي زائران ايراني در عرفات با ?? هزار تخته فرش، مفروش ميشود.
رئيس سازمان حج و زيارت از بکارگيري ??? يخچال براي کاروانها در منا و عرفات و استقرار ? هزار و ??? دستگاه کولر در چادرهاي زائران ايراني در عرفات به عنوان ديگر خدماتي نام برد که براي اولين بار در ايام تشريق در اختيار زائران ايراني قرار ميگيرد.
اوحدي به اظهارات تحسينآميز وزير حج عربستان درباره نظم زائران ايراني اشاره کرد و گفت: دکتر بندر بن حجار در اين ديدار عنوان کرد که پنجشنبه گذشته در مدينه حضور داشته و برگزاري دعاي کميل با حضور زائران ايراني در جوار حرم نبوي را شاهد بوده است. وزير حج عربستان با اشاره به انضباط در برگزاري مراسم دعاي کميل، نسبت به نظم خاص زائران کشورمان ابراز خشنودي کرد.
رئيس سازمان حج و زيارت از موافقت وزير حج عربستان براي افزايش ?? درصدي ظرفيت اعزام زائران ايراني در عمره ?? – ???? خبر داد و گفت: وزير حج عربستان آمادگي خود را براي اعزام ??? هزار زائر ايراني در عمره ?? – ???? اعلام کرد و به معاون وزارت حج دستور داد تا سيستم صدور ويزا براي زائران عمرهگزار ايراني از اول ماه صفر باز شود.
اوحدي، معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در اين ديدار پيام دعوت علي جنتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي کشورمان را به وزير حج عربستان ابلاغ کرد که مورد استقبال وزير حج عربستان قرار گرفت.
منبع:فارس